@thesoftmoon Gènere: #postpunk #industrial #songoftheday

Luis-Vasquez-A-Body-of-Errors

Luis Vasquez, conegut pel nom del seu projecte musical The Soft Moon, arrenca l’any 2021 amb un nou projecte que gira al voltant de l’angoixa i l’obscuritat. Després de gairebé tres anys de “Criminal” l’ultim treball amb The Soft Moon, presenta l’àlbum “A Body of Errors”.

Un disc format per catorze cançons que exploren i revelen dimonis i febleses interiors, sense perdre de vista la seva coneguda angoixa i permanent visceralitat. Una particular visió de la irregularitat de l’ésser humà, des de la cruesa èpica industrial.

“A Body Of Errors” és una altra obra musical profundament personal que ens dóna una nova mirada al món sonor creatiu de Luis Vasquez. Afegeix paratges atmosfèrics densos per descobrir les pròpies vulnerabilitats i l’horror del seu propi cos.

Un disc malaltís però enormement magnètic que agradarà als acòlits del seu so i personalitat.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

FRITZ - Pastel Previous post Pastel es el nou àlbum de FRITZ (2021)
Ohtis - Schatze (feat. Stef Chura Next post Ohtis ens sedueix amb el senzill Schatze (feat. Stef Chura) (2021)