28 June, 2022
 

@cyhsyband Gènere: #alternativepop #alternativerock #songoftheday

Clap Your Hands Say Yeah - CYHSY 2005

El proper divendres 12 de febrer del 2021, es posarà a la venda ‘New Fragility’, el nou àlbum dels nostres estimats Clap Your Hands Say Yeah. Alec Ounsworth i la banda tornen amb un nou senzill del projecte, en un moment on tothom pivota al voltant de la situació pandèmica.

El nou senzill titulat CYHSY, 2005 dona continuïtat als avançaments que vam ressenyar per aquí .

S’allunya de la dinàmica que ens tenien habituats i segueix la nova estela sonora, en aquests moments convulsos. Així doncs, vistos els avançaments podem anticipar que “New Fragility” serà un disc suau, somiador, sensible i melòdic. Un al·legat influenciat per la incertesa constant en què viu el planeta. Un disc que edifica un treball introspectiu, tant o més interessant al que ens tenien habituats. 

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.