21 setembre, 2021

Escafandrista Musical

by Golden: l'alternativa de la música alternativa … des de Barcelona

Portada / Les Moderate Rebels ens avancen el senzill Perfect Grey Day (2021)

Les Moderate Rebels ens avancen el senzill Perfect Grey Day (2021)

 

@ModRebels Gènere: #alternativerock #psychedelia #songoftheday

Moderate Rebels - Perfect Grey Day

Les londinenques Moderate Rebels – autoanomenades “Anti Music Collective” – tornen a donar senyals. Tenen previst pel mes d’abril posar en circulació el que serà tercer àlbum d’estudi titulat “If You See Something That Don’t Look Right”

Unes habituals per aquestes terres que ens avancen Perfect Grey Day. Es tracta d’ un senzill molt vital que du al damunt una repetició rítmica que batega repetidament, les característiques veus i cors que es solapen, i un aire psicodèlic que ens recorda als Teenage Fanclub.