30 June, 2022
 

@TEEVEE_PRIEST Gènere: #punkrock #postpunk #krautrock #songoftheday

TV Priest - Uppers

TV Priest van debutar de llarg el passat 5 de febrer amb “Uppers”. Una posta en escena molt esperada si atenem els avançaments que havíem rebut de la banda.

Ens trobem davant un disc de post punk enèrgic i palpitant que difícilment et deixarà tebi. Farcit de múltiples influències i gèneres, tots ells ben sincronitzats per agradar als seguidors del Krautrock, punk rock irreverent i la foscor psicodèlica.

Si t’agraden els IDLES o els Flat Worms, per posar un parell de bons exemples, cauràs als peus d’aquest “Uppers”. Sense pretendre res més que transmetre’ns de forma directa el seu arsenal sonor, podem dir que tot el que han fet ho aconsegueixen amb molt bona nota, de forma crua i directa.

Assistim a la gènesi d’una prometedora banda de la que sentirem parlar molt a partir d’ara.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.