Portada / A Billion Little Lights és el tercer àlbum del Wild Pink (2021)

@WildPinkNYC @royalmtn Género: #indiefolk #alternativepop #alternativerock #songoftheday

Wild Pink - A Billion Little Lights

Per avui uns (no tant) vells coneguts, els Wild Pink. Sabem de la seva existència des de l’any 2018, que vam descobrir el meravellós “Yolk In The Fur“, el seu segon àlbum. Des de llavors un mini disc, que es va colar entre els millors EP’s del 2019 i ara acaben de posar en circulació el seu tercer àlbum d’estudi, “A Billion Little Lights”.

La banda de Nova York ens presenten un disc que reflexiona sobre la condició humana. I ho fan mitjançant el seu estil que s’articula a través de cançons nítides, majestuoses i captivadores. La gràcia de l’assumpte és que fan mirant al terra, sense aixecar la mirada. Són com aquells alumnes tímids,  seguidors dels The War On Drugs que amb discreció et planten a la cara tants arguments de pes, que penses, ostres, com pot ser que no els hagi conegut abans?.

Un disc format per deu cançons, amb seccions de vent, cordes de tots els colors, violins, guitarres polides, sintetitzadors lluminosos i la fantàstica veu de John Ross. Tot ben produït, cada cosa al seu lloc, sense estridències, melodies amables… un treball que et posarà de bon humor i que flueix fàcilment. Intemporal i modern a parts iguals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.