28 June, 2022
 

@JanelWeaver Gènero: #pop #funk #songoftheday

Jane Weaver - Flock - Stages Of Phases

“Flock” és el disc que Jane Weaver sempre va voler fer, la versió més genuïna d’ella mateixa, amb sensibilitats, pretensions, amabilitat, humor i glamour sense pretensions. Una visió conscientment positiva de temps negatius, una creació eterosa i meditadora. Això és el que diu el seu bandcamp.

I si, això i molt més. Ens trobem amb un disc pop, nítid, elegant, atmosfèric, ben farcit d’elements que et permeten descobrir un treball variat i complet. Pop, ball, rock i funk apareixen al llarg de les deu cançons, exposades de tal forma que et sorprendran. Ocurrent i fluida en la seva execució, per moments resulta excelsa.

Un grapat de bons singles recollits en un sol treball que ha estat una grata sorpresa.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.