23 setembre, 2021

Escafandrista Musical

by Golden: l'alternativa de la música alternativa … des de Barcelona

Portada / Flock és l’àlbum inesperat de Jane Weaver que estaves esperant (2021)

Flock és l’àlbum inesperat de Jane Weaver que estaves esperant (2021)

 

@JanelWeaver Gènero: #pop #funk #songoftheday

Jane Weaver - Flock - Stages Of Phases

“Flock” és el disc que Jane Weaver sempre va voler fer, la versió més genuïna d’ella mateixa, amb sensibilitats, pretensions, amabilitat, humor i glamour sense pretensions. Una visió conscientment positiva de temps negatius, una creació eterosa i meditadora. Això és el que diu el seu bandcamp.

I si, això i molt més. Ens trobem amb un disc pop, nítid, elegant, atmosfèric, ben farcit d’elements que et permeten descobrir un treball variat i complet. Pop, ball, rock i funk apareixen al llarg de les deu cançons, exposades de tal forma que et sorprendran. Ocurrent i fluida en la seva execució, per moments resulta excelsa.

Un grapat de bons singles recollits en un sol treball que ha estat una grata sorpresa.