4 agost, 2021

Escafandrista Musical

by Golden: l'alternativa de la música alternativa … des de Barcelona

Portada / Florence és el senzill de mostra dels Adult Books (2021)

Florence és el senzill de mostra dels Adult Books (2021)

 

@adultbooksca Gènere: #lo-fi #postpunk #songoftheday

Adult Books - Florence

Adult Books és el nom musical de la banda liderada per Nik Winfrey, un home orquestra amb tendències fosques i post punk. Li fan costat la Sina Salessi (bateria) i Alex Galindo (guitarra / sintetitzador). Circulen des de fa cinc anys i acaben de llençar un nou senzill titulat Florence.

Una cançó que formarà part del seu segon àlbum d’estudi previst pel 26 de març i que es titularà “Grecian Urn”.

Sona deixada, amb cordes a punt de trencar-se. Una immersió profunda en l’exploració de l’ansietat i la inseguretat d’entrar en una nova relació i de com es combinen aquests sentiments estant lluny de casa en un lloc desconegut.