30 June, 2022
 

@adultbooksca Gènere: #lo-fi #postpunk #songoftheday

Adult Books - Florence

Adult Books és el nom musical de la banda liderada per Nik Winfrey, un home orquestra amb tendències fosques i post punk. Li fan costat la Sina Salessi (bateria) i Alex Galindo (guitarra / sintetitzador). Circulen des de fa cinc anys i acaben de llençar un nou senzill titulat Florence.

Una cançó que formarà part del seu segon àlbum d’estudi previst pel 26 de març i que es titularà «Grecian Urn».

Sona deixada, amb cordes a punt de trencar-se. Una immersió profunda en l’exploració de l’ansietat i la inseguretat d’entrar en una nova relació i de com es combinen aquests sentiments estant lluny de casa en un lloc desconegut.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.