4 agost, 2021

Escafandrista Musical

by Golden: l'alternativa de la música alternativa … des de Barcelona

Portada / Alter Echoes és el nou àlbum dels Triptides (2021)

Alter Echoes és el nou àlbum dels Triptides (2021)

 

@Triptides Gènere: #psicodelia #songoftheday

Triptides - Alter Echoes

Per avui tenim aires psicodèlics provinents de la costa oest. Ens alerta Tolo, aka, Península del nou treball dels Triptides. Una banda que va començar a caminar l’any 2010 a la ciutat universitària de Bloomington, Indiana i que posteriorment es van mudar a l’oest, on trobarien més inspiració del gènere musical que volien explotar. Acumulen un bon grapat de treballs que podeu seguir per aquí.

El nou àlbum, “Alter Echoes” gira entre el pop i la psicodèlia, sense arribar a enfangar-se massa en densos fuzzs, les seves melodies són verges i nítides. Once cançons suaus, de fàcil audició, sense estridències i reverberacions. Un calidoscopi sonor que agradarà a tots els seguidors del sons dels setanta que es fonen al sol i al cor.

Deixem el disc i un parell de senzills. Difícil triar un de sol.