30 June, 2022
 

@Triptides Gènere: #psicodelia #songoftheday

Triptides - Alter Echoes

Per avui tenim aires psicodèlics provinents de la costa oest. Ens alerta Tolo, aka, Península del nou treball dels Triptides. Una banda que va començar a caminar l’any 2010 a la ciutat universitària de Bloomington, Indiana i que posteriorment es van mudar a l’oest, on trobarien més inspiració del gènere musical que volien explotar. Acumulen un bon grapat de treballs que podeu seguir per aquí.

El nou àlbum, “Alter Echoes” gira entre el pop i la psicodèlia, sense arribar a enfangar-se massa en densos fuzzs, les seves melodies són verges i nítides. Once cançons suaus, de fàcil audició, sense estridències i reverberacions. Un calidoscopi sonor que agradarà a tots els seguidors del sons dels setanta que es fonen al sol i al cor.

Deixem el disc i un parell de senzills. Difícil triar un de sol.

3 thoughts on “Alter Echoes és el nou àlbum dels Triptides (2021)

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.