16 August, 2022
 

Gènere: #janglepop #alternativerock #songoftheday

Candy - A Pull To Heal

Calum Newton, antic membre dels Sniffers (coneguts per acompanyar a Amyl) acaba d’anunciar nou àlbum titulat “A Pull To Heal” com a Candy. Està previst pel 30 d’abril del 2021 i ens ha avançat tres senzills per amenitzar l’espera.

Naturals de Melbourne, sonen americans tot i que les guitarres jangle ens assenyalen a les illes britàniques. Unes mostres amb lírica post adolescent, fresques i sinceres, les melodies estan fetes per ser cantades i ballades.

Jutjant els avançaments, intuïm un disc amb elevades dosis de serotonina i optimisme, que ens fa molta falta.

Alerta Tolo, aka, Península

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.