27 June, 2022
 

@amabledj Gènere: #sessió #mix #songoftheday

Amable - Hope

Per avui una sessió del nostre DJ més estimat. Amable comparteix amb tots nosaltres «HOPE», un fantàstic mix amb l’esperança de l’arribada imminent de bons temps.

I ho fa amb una acurada selecció musical, embastada amb la classe i professionalitat que el caracteritzen.

Que així sigui, Amable.

Tracklist
FONTAINES D.C., GENGAHR, GLAS, PUBLIC BODY, PORRIDGE RADIO, TAME IMPALA, ROOSEVELT, AERA, WARNER CASE, AFFKT, RIGOBERTA BANDINI, SLEAFORD MODS, WORKING MEN’S CLUB, ZOMBIES IN MIAMI, ROYAL BLOOD, FOALS, JAYDA, NATION OF LANGUAGE, KEEP DANCING INC., LOW ISLAND, PHOENIX, ROMY, BICEP, ED IS DEAD, BONOBO, THE AVALANCHES, MEGAN THEE STALLION, DENSE & PIKA, CARIBOU, JESSIE WARE, AMTRAC, THE IMBECILES, DRY CLEANING, KELLY LEE OWENS, PHOEBE BRIDGERS, NEW ORDER, SUFJAN STEVENS, JAMES, ELA MINUS, PERFUME GENIUS, GIRLHOUSE, LOS INVADERS, DEATH FROM ABOVE 1979

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.