20 octubre, 2021

Escafandrista Musical

by Golden: l'alternativa de la música alternativa.

Portada / Snapped Ankles ens tornen a sacsejar amb el senzill Rhythm Is Our Business (2021)

Snapped Ankles ens tornen a sacsejar amb el senzill Rhythm Is Our Business (2021)

 

@snappedankles Género: #postpunk #krautrock #punktronica #songoftheday

Snapped Ankles - Rhythm Is Our Business

El grup britànic Snapped Ankles acaba d’anunciar l’arribada del seu tercer llarga durada. Previst pel 2 de juliol del 2021, es titularà “Forest Of Your Problems”, ens avancen el senzill Rhythm is Our Business.  

Com era d’esperar, el remolí sonor és frenètic, el post punk colorit i el batec del cor t’esgotatà. Un grup per sentir des de les entranyes, sense dilacions i del que segurament se senten orgullosos predecessors com els The Fall.