28 June, 2022
 

@ndrewhung Gènere: #groove #electronic #songoftheday

Andrew Hung - Devastations - Space

Andrew Hung, segurament conegut com un dels dos extrems de la dupla Fuck Buttons, va emprendre camí solitari l’any 2017. “Realisationship” va ser el títol del seu àlbum debut i ara ens anuncia segon llarga durada. Es titularà “Devastations” i ens avança el senzill Space.

Una cançó que tracta sobre el teixit que ens connecta a tots, l’espai. Un viatge estelar que s’allarga fins els sis minuts i que va creixent progressivament. Esfereïdor i visceral on Andrew es mostra tal qual com és. Un disc que es preveu un treball molt personal, atenent que el disc mostra el seu autoretrat.

One thought on “Space és el nou senzill d’Andrew Hung (2021)

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.