Read Time:38 Second

@SmallBlk @100pelectronica Gènere: #chillwave #alternative #songoftheday

Small Black - Cheap Dreams

Small Black són un cuartet de Brooklyn que vam començar allà per l’any 2009. Els membres són: Josh Hayden Kolenik (keyboards, vocals), Ryan Heyner (guitar, keyboards, vocals), Juan Pieczanski (bass, guitar) y Jeff Curtin (drums, percussion).

Des de sempre que han mostrat una perspectiva particular d’entendre la música. Elegants, sinuosos i diferents a tothom, tornen de nou amb àlbum. “Cheap Dreams” circula des de fa uns pocs dies i val la pena destacar-lo.

Un àlbum composat d’once cançons embriagadores i sensibles, que permeten veure una evolució musical. Una banda que es consolida amb el temps, com un grup més madur que obre el seu registre sonor, esdevenint més accessible i obert a tothom.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Andrew Hung - Devastations - Space Previous post Top maig 2021
Field Music - Flat White Moon Next post Field Music tornen amb l’àlbum Flat White Moon (2021)