16 August, 2022
 

@SmallBlk @100pelectronica Gènere: #chillwave #alternative #songoftheday

Small Black - Cheap Dreams

Small Black són un cuartet de Brooklyn que vam començar allà per l’any 2009. Els membres són: Josh Hayden Kolenik (keyboards, vocals), Ryan Heyner (guitar, keyboards, vocals), Juan Pieczanski (bass, guitar) y Jeff Curtin (drums, percussion).

Des de sempre que han mostrat una perspectiva particular d’entendre la música. Elegants, sinuosos i diferents a tothom, tornen de nou amb àlbum. “Cheap Dreams” circula des de fa uns pocs dies i val la pena destacar-lo.

Un àlbum composat d’once cançons embriagadores i sensibles, que permeten veure una evolució musical. Una banda que es consolida amb el temps, com un grup més madur que obre el seu registre sonor, esdevenint més accessible i obert a tothom.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.