22 setembre, 2021

Escafandrista Musical

by Golden: l'alternativa de la música alternativa … des de Barcelona

Portada / Night Beats ens torna a avançar nou senzill, Revolution (2021)

Night Beats ens torna a avançar nou senzill, Revolution (2021)

 

@thenightbeats @_CabinFever_ Gènere: #garaje #Fuzzclubrecords #songoftheday

Night Beats - Revolution
Night Beats – Revolution

Night Beats ens va avançar per aquí només fa unes setmanes, el senzill Ticket. Ara ens porta altra pista, Revolution. Una nova porció de garatge psicodèlia que sortirà empaquetat el 4 de juny en l’àlbum “Outlaw R&B”.

Serà el cinquè àlbum i veient les mostres agradarà a rockers clàssics que els hi agradi passejar els deserts texans, amb efluvis de Rythm & Blues. Un disc adreçat per als sense fronteres, els lliures, els marginats i els oblidats.