28 June, 2022
 

@veikband @FuzzClub Gènere: #krautrock #postpunk #songoftheday

Veik - Surrounding Structures - Château Guitar

Veik es una tripleta francesa que el 30 d’abril va posar en circulació el seu àlbum debut, “Surrounding Structures”. Centrat al voltant de sintetitzadors analògics vintage i instrumentació abrasiva, el post-punk experimental de la banda té les seves arrels a l’avantguarda dels anys 70, sobretot Krautrock i No Wave. Habiten en mons equivalents de bandes com Beak>, Suuns i Neu! . Després d’un bon grapat de senzills i EPs, aquest àlbum debut rep l’impuls del segell londinenc Fuzz Club Records.

Un disc influenciat pels entorns arquitectònics modernistes i brutalistes que van percebre a les seves gires a França, Alemanya i Bèlgica. Musicalment queda traduït en una proposta sonora diferent al que escoltem diàriament. Profunds ritmes electrònics, veu solemne, guitarres fosques, sintetitzadors analògics i percussions repetitives construeixen unes estructures musicals que hauries d’atendre detingudament.

Un passeig sonor per un Berlin imaginari del anys setanta, guiat per densos sintetitzadors i que és narrat amb veus desoladores sense rumb. Amb marca francesa, per donar més varietat a l’assumpte.

Molt recomanable.

One thought on “Veik debuten amb l’àlbum Surrounding Structures (2021)

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.