Portada / Veik debuten amb l’àlbum Surrounding Structures (2021)

@veikband @FuzzClub Gènere: #krautrock #postpunk #songoftheday

Veik - Surrounding Structures - Château Guitar

Veik es una tripleta francesa que el 30 d’abril va posar en circulació el seu àlbum debut, “Surrounding Structures”. Centrat al voltant de sintetitzadors analògics vintage i instrumentació abrasiva, el post-punk experimental de la banda té les seves arrels a l’avantguarda dels anys 70, sobretot Krautrock i No Wave. Habiten en mons equivalents de bandes com Beak>, Suuns i Neu! . Després d’un bon grapat de senzills i EPs, aquest àlbum debut rep l’impuls del segell londinenc Fuzz Club Records.

Un disc influenciat pels entorns arquitectònics modernistes i brutalistes que van percebre a les seves gires a França, Alemanya i Bèlgica. Musicalment queda traduït en una proposta sonora diferent al que escoltem diàriament. Profunds ritmes electrònics, veu solemne, guitarres fosques, sintetitzadors analògics i percussions repetitives construeixen unes estructures musicals que hauries d’atendre detingudament.

Un passeig sonor per un Berlin imaginari del anys setanta, guiat per densos sintetitzadors i que és narrat amb veus desoladores sense rumb. Amb marca francesa, per donar més varietat a l’assumpte.

Molt recomanable.

1 thought on “Veik debuten amb l’àlbum Surrounding Structures (2021)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.