@modestmouseband Gènere: #alternativerock #songoftheday

Modest Mouse - We Are Between

Després de sis anys de gairebé total silenci, tenim de tornada als Modest Mouse. Diem gairebé, perquè l’any 2019, Modest Mouse va omplir la bretxa entre àlbums amb un senzill de set polzades que incorporava les cançons Poison the Well / I’m Still Here.

Es tracta del primer avançament del proper llarga durada que es titularà “The Golden Casket”. Es titula We Are Between i podem apreciar com recupera el seu estil tant característic, amb forta presència vocal i la força de del seu pop rock valent i arriscat.

Un inesperat i bonic retorn d’una banda molt estimada per aquests fangals.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Pizzagirl - Bullet Train - Softcore Mourn Previous post Pizzagirl torna amb una nova pista, Bullet Train (2021)
Scott Lavene - Nigel Next post Scott Lavene ens presenta el senzill Nigel (2021)