12 August, 2022
 

@manonmanmusic Gènere: #alternativerock #songoftheday

MAN ON MAN

L’any passat explicàvem per aquí els inicis del projecte de MAN ON MAN (M. O. M). Una associació de Roddy Bottum (Faith No More, Imperial Teen, CRICKETS) y Joey Holman.

Parella  d’amants gai que irrompien en l’escena indie amb una cançó majúscula que el passat 7 de maig formava part del disc homònim que presentem avui.

Un disc farcit d’ indie-rock impregnat de l’alegria subversiva de dos amants gai que coqueteja inconfusiblement amb el seu públic. La música de MAN ON MAN és decidida, contundent i sincera creant un atractiu atemporal. Variat on els remolins de shoegaze de Stohner transiten als sintetitzadors, balades, himnes com It’s So Fun (To Be Gay).

Tal i com expliquen al seu bandcamp: “MAN ON MAN és més que una banda, és una associació de dos bells queers que aposten per crear un llenguatge tant musical com visual  que transcendeixi en el moment cultural”

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.