12 August, 2022
 

@chadvangaalen Gènere: #psychedelia #electronic #indiepop #songoftheday

Chad Vangaalen - Worlds Most Stressed Out Gardener

El canadenc i compositor Chad VanGaalen va posar en circulació el passat me de març un nou àlbum, “World’s Most Stressed Out Gardener”.

Personatge prolífic que no deixa mai indiferent, ens planta davant nostre un disc de tretze cançons on mostra la seva infinita capacitat de creativitat. Ens trobem amb el seu vuitè àlbum d’estudi que tindrem problemes en classificar si categoritzem per gènere musical.

Cançons apocalíptiques, experimentals, psicodèlia, indie pop, kraut pop i alguna breu al·lucinació, embastades amb sons que segurament mai havíem escoltat. El mèrit i denominador comú és l’emoció, i la seva capacitat en aconseguir tocar-nos la fibra amb registres complexos i poc ortodoxos.

Un disc que ocuparà les llistes secretes dels melòmans més exclusius de la parròquia indie.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.