28 June, 2022
 

@NickfromIslands Gènere: #alternativepop #songoftheday

Islands - Islomania

The Unicorns va ser el projecte previ que va donar pas a Islands. Liderada per Nick Thorburn,  la banda de Montreal ha anat deixant mostres esplèndides de pop al llarg de tots aquests anys. Arribem fins ara que, sense disposar de pistes que ho fessin preveure, ens presenten el cinquè llarga durada, “Islomania”.

Un disc que feia falta, lluminós i brillant, lúdic, una recerca d’alegria sincera que inclou un recordatori. En paraules de Thorburn, «malgrat la foscor, el conflicte i el dolor, encara hi ha bondat al món».

Qualsevol cançó us agradarà, així que no dubteu en aprofundir.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.