28 June, 2022
 

@anikainvada Gènere: #artpop #experimental #punk #songoftheday

Anika - Change

Annika Henderson, musicalment coneguda com a Anika, va debutar amb disc homònim l’any 2010. Des de llavors alguns mini discs i la recerca, llarga cerca voltant pel món, d’una creativitat que ha per fí ha arribat. “Change” és el seu nou àlbum i circula des del 23 de juliol.

Un disc on parla, ens comunica i transmet dibuixant paisatges difícils. Amb oratòria solemne, per moments rígida i claustrofòbica, d’altres més suau, exerceix un dictat sòlid i decidit. Complementen subtils i inesperats arranjaments electrònics que acaben d’arrodonir les nou cançons.

Un disc complet, diferent, especial, inclassificable, que ens ha tocat la fibra.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.