20 August, 2022
 

@Seb_Reynolds Gènere: #tecno #electronic #songoftheday

Sebastian Reynolds - Crows

Sebastian Reynolds  és un productor britànic que el passat 9 de juliol va posar en circulació “Crows”. Es tracta d’un EP que gira al voltant d’una cançó. Arrenca amb un preludi, segueix amb la cançó principal i acaba amb dos remixes. “Crows” segueix els anteriors EP: “Nihilism is Pointless” (gener de 2021) i “The Universe Remembers” (maig de 2020).

La pista principal inicia amb una suau pluja àcida desafinada. Poc després desenvolupa uns teclats i caixes contundents. Un artefacte que té molt de tecno, però també uns originals arranjaments robòtics. Una inesperada cançó que difereix el que segurament estem acostumats i que dirigeix la seva mirada a les pistes de ball, ben farcides de neons.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.