20 setembre, 2021

Escafandrista Musical

by Golden: l'alternativa de la música alternativa … des de Barcelona

Portada / Torna pseudonym amb l’àlbum Before The Monsters Came (2021)

Torna pseudonym amb l’àlbum Before The Monsters Came (2021)

 

Gènere: #powerpop #janglepop #songoftheday

pseudonym - Before The Monsters Came

Als psedonym els vam descobrir per aquí l’any 2017. Un bon disc d’uns desconeguts que porten rodant encara fa més temps. Bé, quin és l’essència és Paul Desjarlais i acaba de presentar nou llarga durada, “Before The Monsters Came”.

Un disc de power pop, amb aquelles guitarres jangle que tant ens agraden. Segueix l’estela del seu predecesor “Pack of Lies”. Constrasta el farciment musical amb la sensibilitat de la lírica. Una meravellosa combinació.

Una bona recomanació arribada del sempre encertat Damià.