20 August, 2022
 

@tearsforfears Gènere: #synthpop #alternativepop #songoftheday

Tears for Fears - The Tipping Point

Tears For Fears tornen 17 anys després del seu últim disc. Un retorn que ens apropa als anys vuitanta, inicis dels noranta. No oblidem que l’any 2004 van publicar l’àlbum “Everybody Loves a Happy Ending”.

Banda influent de formacions posteriors anuncia nou disc. “The Tipping Point” està previst el 25 de febrer de 2022. Un àlbum que arriba 17 anys després de la seva última entrega,

Ens avancen el senzill que titula l’àlbum. Una cançó que abraça des del seus inicis les melodies i sensibilitat que van ser marca de la casa. Un retorn agosarat i emocionant adreçat a romàntics de la banda i per aquelles que els descobreixen en aquest moment.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.