19 August, 2022
 

@gruffingtonpost Gènere: #alternativerock #folk #songoftheday

Gruff Rhys - Loan Your Loneliness (Luke Abott)

“Seeking New Gods” és el títol del disc que planeja Gruff Rhys, líder dels Super Furry Animals. Dels avançaments que ens ha regalat fins avui al seu bandcamp trobem Loan Your Loneliness, el senzill principal. Doncs bé, disposem d’una nova versió de Luke Abbott i Don Leisure Remix.

Una cançó que conté tots els ingredients sonors que tant ens agraden dels Super Furry Animals i que el senyor Rhys manté intactes. Prop de vuit minuts, amb aquell esperit místic, folk i delicadament flipat.

L’àlbum tracta sobre les persones i les civilitzacions, dels espais que les persones habiten durant períodes de temps. Com venen i torna la gent, però la geologia es manté i canvia més lentament. Tracta de memòria i temps.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.