19 August, 2022
 

@HVOB_official Gènere: #industrial #electronic #songoftheday

HVOB - Bruise - TOO

Her Voice Over Boys o el que és el mateix HVOB són uns coneguts escafandristes dels que vam lloar per aquí el seu últim i quart àlbum. D’això fa massa temps. Era l’any 2019 i tenim novetats. Els austríacs Anna Müller (composition, production, vocals) i Paul Wallner (composition, production) tenen previst nou àlbum d’estudi.

“TOO” diuen que serà un relat enfadat, tendre, vulnerable i decidit de la recerca de la vida d’una generació. Els vuit temes de “TOO” es publicaran de manera individual durant un període de sis mesos.

El primer tema de l’àlbum que es publicarà és la cançó d’avui, Bruise. Un martell industrial que pot arribar a ser sensible. Bona part de culpa la té el xiuxiueig vocal de l’Anna i els sintetitzadors melòdics que flueixen davant la rotunditat de les caixes.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.