Matthew Dear i Preacher’s Sigh & Potion: Lost Album el disc que tenia amagat (2021)

@matthewdear @ghostly Gènere: #alternativepop #electronic #songoftheday

Matthew Dear més enllà de la seva vessant de DJ i productor, musicalment porta més de dues dècades regalant-nos música del pop més impredictible i motivador de l’escena alternativa. Fidel en la seva recerca del pop engalonat d’electrònica , la seva obra recorre infinitat de mons musicals.

Fins avui que ens arriba als oïdes “Preacher’s Sigh & Potion: Lost Album”. Fem tard, circula des del 25 de juny del 2021. Un disc que Matthew va compondre fa més de deu anys però que no ha decidit llançar fins aquest estiu passat. 

És un disc del qual no s’ha allunyat mai del tot, i simplement ha continuat avançant pel camí, esperant que l’audiència l’arribés. Doncs aquí el tenim, deu anys després.

La rampa de sortida s’inicia amb Muscle Men, la cançó que inaugura el disc. Un bon exemple del que ens trobarem després. Once cançons que segurament no s’assemblen a res del que havíem escoltat fins llavors. Bé, segueixen la línia traçada per ell mateix des de sempre. Tocs subtils, cordes flipades, vocals xiuxiuejades a l’oïda, abracen el pop, però també el folk, el blues, country, un mica de tot. Experimenta sense perdre el sentit. Pistes que et transporten a espais narcòtics que presenten un mantra hipnòtic que no te l’acabes.

Matthew Dear és un autor que no està prou reconegut. Que serveixin aquestes línies en rendir un humil homenatge a la seva figura. I ja posats, una ferma recomanació d’un disc que estava al congelador, i deu anys després es postula com a candidat per estar entre els millors de l’any que s’acaba.

Golden: