18 August, 2022
 

@slowpulpband Gènere: #indierock #dreampop #songoftheday

Slow Pulp - Shadow

Slow Pulp és una banda de Chicago, criada a Wisconsin, que vam descobrir l’any passat mentre estàvem clausurats. En aquell moment vam presentar per aquí el seu àlbum “Moveys”. Un disc de baixa flotació i ple de malenconia.

Poc després d’estrenar el disc, van escriure la cançó que acaben de presentar. Res o poc a veure. Ens trobem amb una pista exuberant que tracta de “sentir que estàs fora de control, com si hi hagués una part de tu que sembla que no vol treballar amb la resta”

Emily Massey, Alexander Leeds, Theodore Matthess i Henry Stoehr ens mostren un substancial canvi de registre.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.