19 August, 2022
 

Gènere: #alternativepop #songoftheday

Astral Brain - The Bewildered Mind - Five Thousand Miles

Per avui tenim l’àlbum debut dels Astral Brain, “The Bewildered Mind”. Banda de Suècia formada per la parella Einar Ekström i Siri af Buren.

Circula des del passat 15 d’octubre i ens trobem amb deu cançons pop, properes al folk, amb tocs cinematogràfics. Beuen de bandes com els Stereolab i això només pot ser una bona carta de presentació. De fet, la cançó que ens va atreure per estirar del fil va ser Five Thousand Miles, on queda evidenciada tal influència.

Transmet calma i reflexió, flueix i queda flotant a l’ambient. Un disc que escoltat sense prestar gaire atenció, segurament no la desperta amb ganxos directes, és capaç de mantenir una llum suau des del seus inicis fins el final. Els hi perdonem alguns passatges que no duen enlloc.

Especialment assimilable per aquelles i aquells que els hi agrada el pop nòrdic.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.