20 August, 2022
 

@youngprisms Gènere: #shoegaze #alternativerock #sngoftheday

Young Prisms - Yourside

Els californians Young Prisms tornen després de gairebé una dècada. Aquí teniu l’últim que sabíem del quintet de San Francisco. Tot i estar fora del nostre radar tant temps, el senzill de tornada manté l’esperit conegut.

Yourside disposa de guitarres electrificades i reverb, amb ones modulades que es barregen amb la veu de Stefanie Hodapp. Murs sònics que seran molt ben rebuts pels amants del shoegaze i el rock alternatiu.

Jordan Silbert (drums, vocals), Jason Hendardy (guitar, vocals), Matthew Allen (guitar, vocals), Stefanie Hodapp (vocals) i Giovanni Betteo (bass, vocals) han creat un artefacte nostàlgic i aspre que supura emoció pels quatre cantons.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.