@THE_EELS Gènere: #alternativerock #garage #songoftheday

Eels - The Magic

Tan sols fa un mes i mig que us vam alertar per aquí de les imminents intencions del estimats Eels. A inicis del 2022 tindrem “Extreme Witchcraft”, el catorzè àlbum de la banda. Concretament, serà el 28 de gener.

Atenent el que vam escoltar llavors, semblava que la cosa tiraria pel camí traçat pel rocker àlbum “Souljacker”. Doncs ho podem confirmar, The Magic, el nou avançament explora la vessant més rockera de la banda de Mark Oliver Everett. Una cançó de garage-rock amb un riff distorsionat, òrgan desafinat, caixa decidida i la veu esgarrada de Mark.

Rock del futur, que dona continuïtat al segon avançament, Steam Engine.

Alerta: Bart

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Pinch Points - Reasons To Be Anxious Previous post Els aussies Pinch Points ens avancen Reasons To Be Anxious (2021)
Razzmatazz 2021 Next post Razzmatazz 2021 by Amable