26 June, 2022
 

@hachikumusic Gènere: #remix #electronic #songoftheday

HACHIKU REMIXED

Hachiku Remixed és un senzill doble de Hachiku reinterpretat per una parella d’estimats músics australians: Stella Mozgawa (Warpaint, Kurt Vile, Courtney Barnett) i Georgia Maq (Camp Cope). A Hachiku la vaig descobrir l’any passat amb aquesta fragància. 

Mozgawa porta ‘Bridging Visa B’, la història lírica d’Ostendorf de sotmetre la teva relació romàntica a l’escrutini dels funcionaris d’immigració, a la pista de ball.

Georgia Maq aborda «You’ll Probably Think This Song Is About You» -una melodia amb un títol irònic carregada d’intimitat, revelació i penediment- i, tot i que l’il·lumina amb un ritme de trip-hop i campanes de vent sintetitzades, conserva l’original sentit de l’esperit i la devoció. 

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.