25 June, 2022
 

@psymonspine Gènere: #experimental #electronic #songoftheday

Psymon Spine - Mr. Metronome - Drums Valentino

Per avui tenim un doble cara de Psymon Spine. Una tripleta de NYC que enceta el seu camí amb Noah Prebish i Peter Spears que es van reunir a la universitat i van trobar un punt en comú en els seus objectius artístics: «Volíem fer una cosa que fos experimental, però també accessible i satisfactòria». Després es va afegir Michael.

Mr. Metronome i Drums Valentino exploren els extrems oposats del so i l’ambient de Psymon Spine. Mentre que Mr. Metronome és d’alta energia i centrat en els sintetitzadors, basant-se en artistes electrònics/dance com Kraftwerk i Soulwax, Drums Valentino és més planyera, i de vegades gairebé medieval. Ambdós temes, però, comencen amb una percussió. bucle i acaben amb un bongo en solitari.

Una curiosa proposta sonora que desconcerta a l’inici però entra poc a poc.

 

Alerta: Bart

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.