@amabledj @RazzmatazzClubs Gènero: #sesiones #songoftheday

Razzmatazz 2021

Recuperem tradicions, arriba desembre, temps de seleccions del millor de l’any. I com havia de ser, ja tenim el millor de l’any, del millor. DJ Amable ens presenta la seva selecció de cançons. Amb tots vosaltres la sessió binomi més esperada: Razzmatazz 2021 by Amable.

Ja ho diu la introducció, en un futur (present) distòpic de ciència ficció. Confinats, alliberats, amb la nova normalitat, hem ballat i no pararem de fer-ho.

Gràcies per ser-hi.

Una sessió que podreu escoltar i descarregar des de soundcloud.

SCOTT BUCKLEY, JUANJO ALBA (Intro), PARQUET COURTS, GEESE, !!!, SIDONIE, LIMÓN LIMÓN, CROOKED COLOURS, BEACH HOUSE, GUS DAPPERTON, NEW CANDYS, NEW WOLVES, THE LIMIÑANAS/ LAURENT GARNIER, SIGMUND WILDER, THE PALE WHITE, PAUL WELLER, OVERMONO, SLEAFORD MODS, POND, YARD ACT, GLASS ANIMALS, WET LEG, HOOVERIII, SQUID, COACH PARTY, ACTORS, THE KVB, THE WAR ON DRUGS, PARCELS, HABIBI, SHEGO, GENESIS OWUSU, DRY CLEANING, FUR, JUNGLE, PLOHO, I DON’T KNOW HOW BUT THEY FOUND ME, GUSTAF, NATION OF LANGUAGE, ESPANTO, MEMES, DUCKS LTD., STILL CORNERS, POLICE CAR COLLECTIVE, SPOON, FRANK CARTER & THE RATTLESNAKES, GRANDE AMORE, BINKI, BILK.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Eels - The Magic Previous post Eels tornen molt rockers amb The Magic, nou avançament (2021)
Boy Harsher - Give Me A Reason Next post Boy Harsher ens avancen Give Me A Reason (2021)