1 July, 2022
 

@TheKVB Gènere: #postpunk #songoftheday

The KVB - Unity

Han passat tres anys des de l’últim record per aquests fangals dels The KVB. La parella de Manchester formada per Kat Day i Nicholas Wood han estat evolucionant permanentment des del darkwave fins a espais melòdics més somniadors, deixant visible una perspectiva més romàntica.

Acaben de publicar nou àlbum, “Unity” que circula des del 26 de novembre. Deu cançons esplèndides, farcides de sintetitzadors evolvents i siderals. Un disc elegant per escoltar i deixar-se emportar. Un dibuix urbà que podria ser una banda sonora d’una ciutat on el futur ha empresonat una ciutadania post moderna que no troba sortida.

Un disc que no esperàvem i ens ha agradat molt.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.