Portada / Vomit Heat i International Music ens regalen la meravellosa Tortenarchiv (2022)

Gènere: #experimental #krautrock #psychedelic #songoftheday

Vomit Heat - Tortenarchiv - Heute

Els artistes que coincideixen aquí comparteixen un entusiasme per una aproximació experimental al so. Els límits del gènere són irrellevants

Així es presenten en el seu bandcamp els Vomit Heat i International Music. Així doncs, són parents artístics. Tots dos provenen de la zona del Ruhr a Alemanya, tots dos estimen el rock psicodèlic i alhora també participen en projectes d’avantguarda.

Acaben publicar en el seu bandcamp un doble cara que ens té absolutament enganxats. La primera pista, Heute és una cosa semblant a un senzill conceptual, un viatge de diverses capes ple de pistes, referències i psicodèlia ballable.

La segona Tortenarchiv és … és … al·lucinant, flipant. Una cançó que escolto repetidament. Feia temps que no em passava. Amb una cadència, amb sons vintage, les veus inalterades dicten en alemany, deliciós fosc germànic, fins que a mitja pista arriba una boira que s’allarga fins el final.

La cançó principal, Heute,  està extreta del proper àlbum de “Vomit Heat Second Skin”, que es publicarà la primavera del 2022.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.