27 June, 2022
 

@lewsberg Gènere: #alternativerock #songoftheday

Lewsberg - Six Hills

Lewsberg és una banda de Rotterdam que és necessari estimar-la urgentment, pel temps perdut sense haver-ho fet. Perquè l’any passat van treure el seu tercer àlbum, el meravellós “In Your Hands” i se’ns va passar de llarg. Un disc on es para el temps per arribar amb els pensaments on no podem per l’excés de ritme. Perquè tot es precipita.

Però avui vinc a parlar de Six Hills. Una cançó que contrasta amb l’àlbum. Frenètica, acabada de sortir del forn. Bateria de Motorik, riffs de guitarra senzills immediatament enganxosos, producció expressament deixada, amb solos de guitarra d’un altre món… tots junts, disposats per tornar a creure en les guitarres, per si havies deixat de creure en elles. Perquè sempre estan.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.