27 June, 2022
 

@YardActBand Gènere: #punk #songoftheday

Yard Act - The Overload - Pour Another

Avui presentem “The Overload” l’últim àlbum dels britànics Yard Act. El quartet de Leeds, ha parit un disc acabat de sortir del forn que segurament permetrà veure’ls com una banda, que té més essència del que podrien aparentar a simple vista.

Ens trobem amb un disc, revolucionari, divertit, d’actitud punk de la vella escola de les illes, amb una oratòria punyent adreçada a l’auge de la dreta, la gentrificació o el consumisme. Dibuixen sense dilacions, retrat sòrdid d’una Gran Bretanya decadent que potser té solució.

De les once cançons, deixem el disc i destaquem Pour Another.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.