27 June, 2022
 

@weddingpresent Gènere: #alternativerock #songoftheday

The Wedding Present - I Am Not Going To Fall In Love With You

Hi ha una norma no escrita, que no tothom coneix, on s’estableix la conveniència d’escoltar periòdicament els The Wedding Present. La estimada banda de l’icònic David Gedge mereixeria una normativa com aquesta. Per no perdre’ls de vista, perquè ho mereixen.

Dit això, baixem dels somnis per recordar que està en marxa una iniciativa de 24 cançons. La banda publicarà un senzill físic de set polzades cada mes el 2022 amb una cançó nova a les dues cares de cada disc.

El senzill de gener va incloure les cançons We Should Be Together (amb Louise Wener) i Don’t Give Up Without A Fight. Ara arriba el moment del segon senzill que conté I Am Not Going To Fall In Love With You a la cara A i A Song From Under The Floorboards a l’altra banda.

Us podeu subscriure a 24 Songs o comprar els senzills individualment visitant el lloc web de 24 Songs de la banda.

Alerta: Bart

2 thoughts on “I Am Not Going To Fall In Love With You és un dels 24 imminents senzills dels The Wedding Present (2022)

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.