3 July, 2022
 

Gènere: #alternativerock #songoftheday

Elf Power - Undigested Parts

Elf Power és una banda de Athens que vaig descobrir fa vint anys amb el fantàstic àlbum “Creatures” que incloïa el senzill Palace Of Flames, una cançó que era fixa a les meves sessions com a DJ. He de confessar que els hi havia perdut la pista. De fet, ens hem de remuntar cinc anys enrere per recuperar l’ultim material.

Doncs bé, acaben d’anunciar nou àlbum, “Artificial Countrysides”. Ens avancen el senzill Undigested Parts que està acompanyat d’un videoclip. Ens trobem amb la particular i melòdica veu d’Andrew Rieger, les guitarres també marca de la casa, com si no passés els temps. No es tracta del primer avançament. El passat mes de febrer van presentar The Gas Inside the Tank.

Alerta: Bart

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.