27 June, 2022
 

Gènere: #artpop #alternativerock #synthpop #songoftheday

Destroyer - LABERINTHITIS

Destroyer va posar en circulació el seu tretzè llarga durada el passat 25 de març del 2022. L’àlbum “LABYRINTHITIS” referma musicalment el que veníem percebent des de fa temps. El senyor Dan Bejar abraça cada cop més gèneres i influències, deixant de banda aquell cantant aferrat a la seva guitarra, amb oratòria solemne.

Un disc que esdevé un viatge fosc i colorit a parts iguals. Esfondrament a les profunditats de terrenys desconeguts. Camins inconnexes que necessiten trobar una sortida al laberint.

Escrit en plena pandèmia tornem a endevinar el seu gust pels New Order, engalanant d’art pop il·luminat per neons. Una col·lecció de cançons magnètica, elegant, amb aquella capacitat exclusiva en crear ambients personals.

Sempre he pensat que el nom de la banda no lliga gaire amb el que sona, potser per això sembla que lluiti contra els tòpics de les guitarres. Com si d’amor i odi es tractes la cosa.

El millor exemple per resumir, és el senzill amb el que arrenca l’àlbum, It’s In Your Hearts Now, però no caigueu en el parany i tingueu presses, aquest disc és dels millors de tots. Seria una tragèdia deixar-lo escapar. 

A Bejar li desitjem el millor, però ens agrada escoltar-lo atrapat en aquests laberints.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.