Portada / Shilpa Ray ens presenta el senzill Lawsuits and Suicide (2022)

@shilparayisgod Gènere: #alternativerock #punk #songoftheday

Shilpa Ray - Lawsuits and Suicide

El proper 29 d’abril és la data escollida pel llançament de l’àlbum “Portrait Of A Lady” de la compositora i música Shilpa Ray.

Ens avança el senzill Lawsuits and Suicide una pista que comença a d’alt i es manté enlairada ben amunt. Amb teclats persistents i decidits que acompanyen unes vocals irreverents.

El disc va ser escrit arran del moviment #metoo i dels anys de degradació de l’administració de Trump, on expressa les seves pròpies experiències amb abusos. És el quart avançament. I podem apreciar ira i una paleta estilística de sintetitzadors i ritmes electrònics i aspres guitarres de rock.

Un sentiment està que present al disc, però comparteix espai amb acceptació, humor i força. “Cap supervivent té una manera determinada d’afrontar el que havien de sobreviure. No hi ha experiència ni interpretació homogeneïtzada”, diu Ray. “Portrait Of A Lady” no és tant un registre polític sinó personal, dedicat a “mostrar el bo, el dolent i el lleig, així com el poder que es pot tenir en última instància sent un supervivent”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.