@Triptides @CurationRecords Gènere: #psicodelia #songoftheday

Triptides - Fate

L’any 2021 vam descobrir per aquí l’últim llarga durada dels Triptides. Liderat pel guitarrista, teclista i cantant Glenn Brigman, amb el bateria Brendan Peleo-Lazar i el baixista i guitarrista Stephen Burns, el trio ens torna a seduir amb nou senzill, titulat Fate.

Una cançó farcida de sons psicodèlics i lleugeres textures que resulten familiars. És el tercer senzill del nou àlbum que es titularà “So Many Days”. Un àlbum que circularà a l’estiu amb l’impuls de Curation Records.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

The Wedding Preset - X Marks The Spot Previous post The Wedding Present presenta altre senzill dels 24 songs, X Marks The Spot (2022)
Ghost Power Next post Ghost Power debuten de llarg amb un disc meravellosament lisèrgic (2022)