27 June, 2022
 

@TEEDinosaurs Gènere: #electronic #songoftheday

Totally Enormous Extinct Dinosaurs - Crosswalk

Totally Enormous Extinct Dinosaurs (conegut també com a Orlando Higginbottom) va llançar el seu primer LP “Trouble” l’any 2012 i des de llavors que no sabem res. Un dècada on ha pogut acumular experiències i emocions que tindran visibilitat en un segon disc.

“When the Lights Go” està previst pel 22 de juliol i acumularà 17 peces que marcaran el seu renovat retorn.

Instal·lat des de fa temps a Los Angeles, el disc es cuina en aquelles terres i serà un disc elegant i ple de sentiment. Això és el que desprenen les dues pistes que ens avança: Crosswalk i Blood In The Snow.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.