30 June, 2022
 

@APTBS Gènere: #noise #songoftheday

A Place To Bury Strangers - End Of The Night

Els nord-americans A Place To Bury Strangers, porten un any 2022 molt prolífic. A inicis d’any van posar en circulació l’àlbum “ See Trought You”, ara planegen “Hologram” EP i ens avancen End Of The Night.

Està previst pel 16 de juliol a través del segell Dedstrange. És el primer llançament del grup amb la seva nova formació, completada pels membres de Ceremony East Coast, John Fedowitz al baix i Sandra Fedowitz a la bateria.

End Of The Night, un tema marca de la banda. Anomenada la banda més sorollosa de NYC, farcida d’impulsos bruts de percussió, molles oxidades i sintetitzadors que posaran a prova els nostres timpans.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.