Portada / Built to Spill ens avancen Understood (2022)

@Built_2_Spill Gènere: @rockalternatiu #cançodeldia

Built to Spill - Understood

Feia temps que no teníem ocasió de dedicar unes línies als Built to Spill. Es moment fer-ho amb l’arribada del seu nou llarga durada.

Des dels seus inicis l’any 1992, Martsch, va voler que la seva estimada banda fos un projecte col·laboratiu, un grup en constant evolució de músics fent música i tocant en directe junts. Després d’un llarg periode amb Warner Brothers, nova etapa amb Sub Pop Records.

L’àlbum “When The Wind Forgets Your Name” inclourà el primer senzill desvetllat fa un temps per la banda, Gonna Lose. També formarà part Understood, més recent i és la cançó que us presentem avui.

Ens trobem amb els Built to Spill de sempre però això és bona notícia. Perquè canviar allò que fas bé? Doug Martsch té una veu única que es complementa meravellosament amb unes cordes difoses que també són segell identitari.

La cançó tracta sobre els malentesos i també s’inspira en el salt fallit del canó d’Evel Knievel a la ciutat natal de Martsch, Twin Falls, Idaho, que va passar quan era nen.

Ens avancen que “When the Wind Forgets Your Name”, disposarà d’un barreja complexa i cohesionada de les diferents idees musicals dels artistes que hi participen. Al costat de les lletres i els temes poètics de Built to Spill, l’experimentació i l’atenció al detall generaran un àlbum ple de sons únics, vius i atemporals.

Estarem molt atents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.