@kiwijrgroup Gènere: #indierock #popalternatiu #cançodeldia

Kiwi Jr. - Night Vision

Kiwi Jr. és una banda d’indie rock de Toronto que acaben d’anunciar el tercer llarga durada. “Chooper” sortirà el 13 d’agost i rebrà l’impuls de Sub Pop Records. Ens avancen el senzill Night Vision una peça de marcades guitarres dels noranta i power pop com a gènere musical.

La cançó té una flaira post adolescent que li imprimeix un esperit trencador i rebel i ve complementada per vídeo clip.

Els Kiwi Jr. ens alerten que “Chopper” “durà cançons deixen passar una mica de llum per les persianes, però piquen l’insomni, els alcaldes corruptes, les malediccions Kennedy, les cintes sexuals i els rifles de cérvol. És la vista d’ocell del gran esdeveniment: un veritable personatge nocturn de taques d’oli, gra de pel·lícula, llum de recerca, vol nocturn. És musculós i fràgil; fort però tranquil: alhora un observador i, d’alguna manera, l’espectacle observat en si.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Everything Everything - Jennifer Previous post Everything Everything avança Jennifer (2022)
Built to Spill - Understood Next post Built to Spill ens avancen Understood (2022)