25 June, 2022
 

@cold_showers Gènere: #madchester #songoftheday

Cold-Showers-Sliver

Coneixem els californians Cold Showers des de l’any 2012. A mitja pandèmia, concretament a l’octubre del 2020, esgotat per l’aïllament, el cantant Jonathan Weil va proposar a la banda emplenar els seus cotxes amb material, llogar una casa al desert de Joshua Tree i gravar un nou EP. El resultat, “Strength In Numbers”, un treball pendent de finalitzar que acumula senzills amb esperit madchesterià. Arriba el torn de Silver.

Ens trobem amb una peça que ratifica tot el comentat i mostra el bon estat de forma de la banda. Silver fa de pregar, la intenten gravar des del 2015, amb una retòrica i sintetitzadors delirants.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.