18 August, 2022
 

@air_waves Gènere: #electronica #popalternatiu #cançodeldia

Air Waves - Wait

Nicole Schneit, coneguda musicalment com Air Waves porta a la motxilla quatre àlbums pop de distàncies curtes. Recentment sabem que té previst nou llarga durada, que es titularà “The Dance”. Comptarà amb contribucions de Cass McCombs, Frankie Cosmos, Luke Temple, Skyler Skjelset (Fleet Foxes, Beach House), entre d’altres.

Ens avança el senzill Wait que sorprèn pels arranjaments electrònics. Explora problemes de concentració, una cosa arrelada a la seva infància juntament amb la necessitat de no exagerar-se. Ens anticipa que serà com és la cançó de mostra, un disc espontani però refinat, embriagador amb ganxos i melodies, lliscant en grooves i ritmes profundament ballables.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.