17 August, 2022
 

@automatic_band @stonesthrow Género: #indierock #electronic #songoftheday

Després de presentar-nos mostres al llarg de l’any, el passat 22 de juny Automatic va posar en circulació el seu segon llarga durada. Excess és el títol que sintetitza i recopila senzills d’un nivell més que notable.

El trio format per Izzy Glaudini (sintetistes, veu principal), Lola Dompé (bateria, veu) i Halle Saxon (baix, veu) podem afirmar que tenen un so propi que enganxa amb facilitat. La veu oxigenada de Izzy, àgils caixes, picades d’ull als sintetitzadors, cordes directes, fosc però lluminós a la vegada.

Diuen que l’àlbum, recorre “Aquell moment fugaç en què el que abans era genial es va convertir ràpidament i es va convertir en mainstream, tot pel bé de consumisme”.

Un disc que entra sense adonar-te i el podràs escoltar i ballar a la vegada.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.